Eerste deelnemers MYCHOICE

januari 29th, 2021|

Na de start van de MYCHOICE studie in november 2020, vonden al snel de eerste gesprekken plaats met mogelijke deelnemers. Na een gesprek met een gynaecoloog en een onderzoeker, moet een MRI-scan definitief uitwijzen of een vrouw geschikt is om de MR-HIFU behandeling te ondergaan en dus mee kan doen aan de loting van de MYCHOICE studie. Tot nu toe doen drie vrouwen mee aan de studie!

Vanaf februari 2021 zullen de gesprekken met andere ziekenhuizen worden opgepakt en hopen we dat vrouwen die bij een gynaecoloog bekend zijn in een ander ziekenhuis, ook mee kunnen doen vanuit hun eigen ziekenhuis. Tot die tijd is een verwijzing naar Isala Zwolle altijd mogelijk. Neem contact met ons op via ons contactformulier voor meer informatie.

 

 

Start MYCHOICE studie

november 25th, 2020|

Deze week ontvingen wij het positieve bericht dat we officieel mogen starten met het includeren van deelnemers voor onze studie in Isala! Vrouwen die de MR-HIFU behandeling voor hun vleesboom willen ondergaan,  kunnen zich aanmelden voor de studie door een verwijsbrief te laten sturen door hun gynaecoloog of huisarts aan de gynaecologie Isala. Bij algemene vragen kan altijd contact worden gezocht via het contactformulier of door rechtstreeks te mailen naar mychoice@isala.nl Wij streven ernaar binnen drie werkdagen te reageren.

Binnenkort gaan we achter de schermen aan de slag om te zorgen dat ook andere ziekenhuizen in Nederland onderdeel worden van de MYCHOICE studie en vrouwen ook daar kunnen deelnemen

 

Participating hospitals