Vanaf juli 2024 kunnen patiënten ook naar het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht worden verwezen voor een screenende MRI scan binnen de MYCHOICE studie. Wij zijn ontzettend trots dat er nóg een includerend centrum toegevoegd is voor de MYCHOICE studie naast het Isala ziekenhuis in Zwolle, het Elisabeth TweeSteden ziekenhuis in Tilburg en het Amsterdam Universitair Medisch Centrum. Hiermee hopen we dat screening en deelname aan de MYCHOICE studie voor vrouwen uit Zuid-Nederland laagdrempeliger zal worden. Alleen in het geval van loting voor de MR-HIFU behandeling zal de patiënt naar het Isala ziekenhuis in Zwolle af moeten reizen, dat scheelt heel wat reistijd!

Daarnaast houden we nauw contact tussen de includerende centra en de lokale onderzoekers, om de beste zorg te kunnen leveren binnen de MYCHOICE studie.

Mocht u vragen hebben over de MYCHOICE studie of het verwijzen naar een van de includerende centra, neem dan contact op via het contactformulier op deze website of stuur een mail naar mychoice@isala.nl.